Vel gjennomført årsmøte og jubileumskonferanse 2022

LCC-forums årsmøte og jubileumskonferanse som ble gjennomført 1. juni ble et inspirerende arrangement med faglig påfyll og nettverksbygging. 

Vel gjennomført årsmøte og jubileumskonferanse 2022


Dagen startet med årsmøte og fortsatte med konferansen. Hovedtema for konferansen var "Livsløpstankegang og sirkulærøkonomi i BAE-næringen". Vi hørte blant andre Ingvild Melvær Hanssen, avdelingsdirektør, Finansavdelingen i Finansdepartementet med foredraget «Usikkerhet og verdien av gode utredninger», Einar Wilhelmsen, byråd finans, Oslo kommune, «Oslo kommunes ambisjoner mht. bærekraft og livsløpsøkonomi (LCC)», Jennifer Lamson, energi- og miljørådgiver, Höegh Eiendom og Jørgen Tycho, arkitekt/partner i Oslotre AS pratet om «Sirkulærøkonomi i praksis» og Sigri Heen, rådgiver BREEM-NOR, Grønn Byggallianse som holdt foredraget «Revidert BREEAM v. 6.0 er lansert – herunder endrede krav mht. LCC»
På bildene ser vi styreleder i LCC-forum Anne Kathrine Larssen ønske velkommen.
Vi er allerede i gang med å planlegge årskonferanse i juni 2023. Dato og sted blir publisert på våre nettsider i løpet av høsten, og du vil få informasjon om dette i LCC-nytt.

 

Gå ikke glipp av muligheten til faglig påfyll og nettverksbygging - vi ønsker deg velkommen til neste års konferanse!

LCC-forum
Tlf: 67 52 60 10
E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sekretariat: Norges bygg- og eiendomsforening v/Quality Norway AS, Fornebuveien 37, 1366 Lysaker